Geen afbeeldingen

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Inschrijving en reglement optocht CV de Vlavrèters 2020

Het is gebleken dat de laatste jaren steeds minder gebruik werd gemaakt van de inschrijvingsmogelijkheid in de VIP ruimte van het Gemeenschapshuis. Bijna iedereen heeft de weg gevonden via onze website of via de e-mail. Om deze reden heeft het optocht comité besloten de voor-inschrijving in de VIP ruimte van het Gemeenschapshuis te laten vervallen.

Inschrijven via onze website onder “ALGEMEEN” >> ”INSCHRIJVEN OPTOCHT”
Inschrijven per e-mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hier volgen enkele aandachtspunten waaraan een optochtdeelnemer zich dient te houden. Deze voorschriften zijn vanuit de Gemeente aan CV de Vlavrèters opgelegd.

Het optochtnummer dient men op maandag 24 februari 2020 af te halen tussen 10.30 en 13.30 uur in het Gemeenschapshuis Welten. (hier is inschrijving ook nog mogelijk)

Deelnamenummer goed zichtbaar bevestigen aan de voorkant van de groep/wagen. Gebeurt dit niet, dan zal jury geen beoordeling kunnen maken en er kan geen prijs worden toegekend.

De uitslag zal rond 17.30 uur bekend worden gemaakt in het Gemeenschapshuis.

Er lopen langs de optocht een aantal verkeersregelaars en leden van onze vereniging: volg hun aanwijzingen op. Gebeurt dit niet dan dient deze persoon of groep door het Optocht comité helaas uit de optocht genomen te worden.

De chauffeurs mogen niet onder invloed zijn van alcohol of andere verdovende middelen.

Wagens dienen aan de wettelijke verplichtingen te voldoen, verzekering, APK etc.

Gooi geen spullen zomaar op straat, maar ruim deze netjes op.

Zorg ervoor dat de carnavalsmuziek op de wagen niet tot overlast zorgt. Is deze te hard dan op aanwijzingen van het Optocht Comité zachter zetten.

Jury richtlijnen.

Deze dames en heren verzorgen al jaren de jurering van de carnavalsoptocht, zij doen dit met volle overgave en zonder enige voorkeur. Let s.v.p. op het volgende:
De deelnemers, die in aanmerking willen komen voor een prijs, dienen zich van te voren in te schrijven en dienen te starten in Benzenrade.
De punten die de jury hanteert voor beoordeling zijn:

a) Carnavaleske uitstraling         b) Originaliteit        c) Afwerking           d) Presentatie

Onder presentatie verstaan we: hoe loopt de groep erbij, denk dan aan:

1.       Matig alcoholgebruik tijdens de optocht, houd het netjes.
2.       Voldoet de wagen aan de veiligheidseisen.

Tip van de jury: GEDRAAG JE NETJES EN HOUD JE AAN DE REGELS

LET OP: DE OPTOCHT ZAL GAAN TREKKEN OM 14.11 UUR !!

Heeft men nog vragen mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het kan zijn dat de optocht afgelast wordt door slecht weer. Zou dit het geval zijn, dan wordt dit medegedeeld op onze website: www.cvdevlavreters.nl
Allemaal een carnavaleske optocht gewenst.

HET OPTOCHTCOMITÉ, CV De Vlavrèters.