Geen afbeeldingen

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Raad van 11, iets voor jou!?

Carnaval, van der zondigmörge bis der diënsdigoavend. De echte carnavalsvierder weet als geen ander dat die drei dol daag er inmiddels wel wat meer zijn. Dat is ook zo in Welte-Bensroa.

Het carnavalsseizoen van C.V. de Vlavrèters begint traditioneel in november met het Bütte Preuve om, na een korte onderbreking in de maand december, vanaf de eerste vrijdag in het nieuw jaar echt los te barsten. Vanaf dan volgen er immers twee proclamaties, een Herrensietzung, een receptie, een carnavalsmis, een 55 pluszitting, diverse jeugdactiviteiten, het scholenbezoek, een carnavalszaterdagavondactiviteit en op maandag, als zoete slagroom op de taart (of is vla hier leuker), de optocht.

Als lid van de Raad van 11 van C.V. de Vlavrèters blijft het daar niet bij, ook anderen vieren immers hun feestjes en het is een goed gebruik om als carnavalsvereniging met Prins en Raad van 11 bij een aantal van die activiteiten van de partij te zijn.

Dat betekent overigens niet dat de Raad van 11 alleen maar feest viert. Als Lid van de Raad van 11 hou je je ook bezig met het organiseren van carnavalsactiviteiten en het begeleiden daarvan. Dat betekent al met al een behoorlijk volle agenda met name natuurlijk in de eerste maanden van het jaar.    

Denk jij bij het lezen van het voorgaande: ” zo’n Raad van 11 dat is nou echt iets voor mij.” Laat het ons dan gewoon weten. Gebruik het contactformulier onder het menu algemeen indien je interesse hebt of praat eens met een van onze leden.